Blev stiftet i november 2000 i Esbjerg af 5 Vespa kørere. klubben tæller 83 medlemmer pr. 03.04.2018.
Vores område dækker det meste af Jylland således at vi har medlemmer i Sønderborg og Kolding
og Fyn og Nordjylland og 5 på Sjælland. Klubben har til formål at styrke kendskabet til Vespa og andre
klassiske scooter samt ønske om fælles oplevelser såvel indenlands som udenlands, gerne med familie.
Vi har løbende kontakt med de andre klubber. Kontingentet for et medlemskab er 200,00 Kr. pr. år.
Der er også mulighed for et familie medlemskab som koster 300kr. pr. år.
Medlemmerne er automatisk medlem af Vespa Klub Danmark. Klubben afholder alle udgifter i
denne forbindelse. og har mulighed for at tegne BILLIGE scooter forsikringer.

Læs mere om medlemskab her.

Hvis du vil være medlem af klubben, så send en mail til formanden.

Når du er medlem hos os, har du mulighed for at få en billig veteran forsikring hos RUNA.  Se mere her.

Vi vil godt byde vores nyeste medlemmer Velkommen i klubben.
Henning Oluf Pedersen. Vamdrup.
Henning F Thomsen. Rødekro.
Som har en Vespa px 200 fra 1990. Som har en Vespa Gran Lux fra 1961.
Vi er nu 83 medlemmer som er repræsenteret med 114 Vespaer og 2 NSU Prima i årgangen 1953 - 2010.
Klubben er repræsenteret med 13 piger - så det er bestemt ikke kun en klub for mænd.
Største parten er 60`modeller. Vespa Gran Luxe og Gran Sport,
men også Vespa Sprint og Super Sport  og Vespa popolino og ET4 og APE og Vespa 50, er repræsenteret.
 vi har også et medlem som har en NSU Prima 150 cc. Der er 2 af vores medlemmer
 som har sidevogn og 7 som har trailer efter. (Man er vel jyde)